• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Vragen over tanden bleken » Veiligheid en Betrouwbaarheid

Zijn alle tandenbleekproducten veilig en betrouwbaar?

Nee, niet alle tandenbleekproducten zijn veilig en betrouwbaar. Zodra het gaat om tandenbleekproducten, wordt door consumentenorganisaties en de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit sterk afgeraden deze van buiten de EU te kopen! 

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit waarschuwt al jaren voor producten van twijfelachtige kwaliteit waarmee je thuis je tanden kunt bleken die zeer gevaarlijk kunnen zijn. Anno 2020 kopen we steeds meer en makkelijker via Internet. Ook tandenbleekproducten zijn vaak goedkoper te vinden in landen als China. Ons dringende advies: NIET DOEN!  Het verschil in kwaliteit is heel groot! In landen buiten de EU gelden namelijk minder strenge normen voor de productie van tandenbleekproducten. De verkoopcijfers worden als belangrijker gezien dan de gevolgen voor de gezondheid. Ze beloven vaak onrealistische resultaten en ze beloven je tanden witter te maken dan ze ooit waren. En dat is met een peroxidevrije tandenbleekgel dus absoluut niet mogelijk! 

 

Bestel dus nooit tandenbleekproducten zonder zeker te weten waar de tandenbleekgel geproduceerd wordt. Tanden bleken thuis; doe het alleen als je 100% zeker weet dat het veilig is en waag je er anders niet aan. Neem niet het risico dat een product je gebit blijvend kan beschadigen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hier jouw vraag en krijg antwoord van een echte tandenbleek specialist