• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Vragen over tanden bleken » Is AYS een veilig merk?

Is Adore Your Smile een betrouwbaar merk?

Ja, Adore Your Smile is een betrouwbaar merk voor het bleken van je tanden. Adore Your Smile is een merk dat is opgericht in 2014 en zich al sinds de oprichting bezig houdt met cosmetisch tandenbleken. Inmiddels is het een gevestigde naam in de snelgroeiende branche van het cosmetisch tandenbleken.

Het doel van Adore Your Smile is vanaf het begin altijd al geweest om de consument een goedwerkend, maar vooral ook een veilig product aan te bieden. Dit doel wordt gerealiseerd doordat er vanaf het begin al voor is gekozen om een eigen tandenbleekgel formule te maken, die wordt geproduceerd in Duitsland. Deze wordt al sinds 2014 onder de strenge "GMP" normering geproduceerd. GMP is een afkorting van Good Manufacturing Practice en is een kwaliteitswaarborgingssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie, de humane/veterinaire farmaceutische industrie en de cosmetische industrie dat wordt gehanteerd door de EU. Als een product het GMP label heeft kun je er dus vanuit gaan dat het een veilig product is.

Ga altijd voor een tandenbleekset met tandenbleekgel en de garantie van een keurmerk. Pas op met goedkope tandenbleekproducten uit landen buiten de EU. Deze tandenbleekproducten zitten vaak vol met verborgen agressieve middelen.

 

Op de officiële website van Adore Your Smile vind je meer informatie over de tandenbleekgel en onze producten.