• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Vragen over tanden bleken » Hoe wit worden mijn tanden?

Hoe wit worden mijn tanden?

Een behandeling met peroxidevrije tandenbleekgel richt zich op de verwijdering van extrinsieke verkleuringen (verkleuring van het tandoppervlak) van je tanden. Daardoor wordt de de oorspronkelijke witheid van jouw tanden zoveel mogelijk teruggehaald. Alle aanslag van koffie, thee of sigaretten die over de jaren heen is opgebouwd wordt verwijderd. Je tanden worden dus niet zo wit als de tanden van Gerard Joling, maar ze worden wel natuurlijk wit.

Echter zijn er diverse factoren die meespelen en bepalen in hoeverre dit ook mogelijk zal zijn. Zo speelt leeftijd een rol, alsook in welke conditie het gebit verkeert. Daarnaast speelt de conditie van jouw tandglazuur een aanzienlijke rol; hoe slechter de kwaliteit van jouw tandglazuur, hoe meer de gele onderlaag van jouw tanden zichtbaar zal zijn en hoe minder wit je tanden worden. Tot slot speelt het ook mee of je je aan de voorschriften houdt die gelden voor na de behandeling.

 

Waarschuwing! Het is onmogelijk om met een tandenbleekset voor thuis die voldoet aan alle wetgeving en veiligheidsvoorschriften voor diy ('do it yourself') tandenbleekproducten, intrinsieke verkleuringen te verwijderen. Koop nooit een tandenbleekproduct zonder de garantie van een keurmerk en vooral als je niet zeker bent waar de tandenbleekgel geproduceerd is.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hier jouw vraag en krijg antwoord van een echte tandenbleek specialist