• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Vragen over tanden bleken » Hoe werkt thuis tanden bleken?

Tanden bleken thuis: hoe werkt het precies?

Het doel van een tandenbleekset voor thuis is om zoveel mogelijk de originele witte kleur van je tanden terug te krijgen! Kort uitgelegd verwijdert een behandeling met een tandenbleekset voor thuis de extrinsieke tandverkleuringen, oftewel oppervlakkige verkleuring van de tanden, ontstaan door het consumeren van kleurstof houdende consumpties. Dit wordt gedaan door middel van een peroxidevrije bleekgel die in combinatie met de LED lamp alle verkleuringen verwijdert.

 

Consumptiegedrag speelt een belangrijke rol om jouw tanden wit te houden. Bijvoorbeeld of je veel koffie drinkt, of je rookt. Uiteraard speelt genetische aanleg ook een rol; de één heeft in de basis nu eenmaal een beter en sterker gebit dan de ander.

 

Pas op met goedkope tandenbleekproducten en zorg dat je altijd weet waar je tandenbleekproduct geproduceerd is. Als je twijfelt of een tandenbleekproduct veilig is, raden we het ten strengste af om het te gebruiken. Want het risico dat je loopt, de kans dat het je gezonde gebit aantast, is heel groot. Kies altijd voor een tandenbleekproduct met de garantie van een Europees keurmerk.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hier jouw vraag en krijg antwoord van een echte tandenbleek specialist