• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Vragen over tanden bleken » Hoe vaak moet ik het herhalen?

Hoe vaak moet ik een tandenbleekbehandeling zonder peroxide herhalen?

Een behandeling met de peroxidevrije tandenbleekgel van Adore Your Smile kun je zonder problemen regelmatig herhalen. Wij adviseren de behandeling  voor een blijvend resultaat minimaal 1 tot 2 keer per maand te herhalen afhankelijk van je consumptiegedrag en hoe wit jij je tanden wilt hebben. 

 

Hoe lang het resultaat van een tandenbleek behandeling zichtbaar blijft, hangt af van diverse factoren. Ten eerste is het belangrijk om de voorschriften na een tandenbleekbehandeling strikt na te leven. Na de behandeling zijn je tanden minder goed beschermt tegen tandverkleuringen door een tijdelijk drogere mond na de behandeling. Adore Your Smile tandenbleekgel bevat sodium, oftewel zuiveringszout, en zout onttrekt vocht. De vochtbalans zal snel weer herstellen voor een natuurlijke en optimale bescherming. Dit proces duurt maximaal 24 uur en kan versneld worden door na een behandeling regelmatig je mond te spoelen met water. Neem een slok water in je mond en spoel het water een paar keer goed langs je hele gebit.

 

Wanneer je voor het eerst een peroxidevrije tandenbleekbehandeling thuis doet, herhaal deze dan een paar keer kort na elkaar. Tussen twee tandenbleekbehandelingen dient minimaal 48 uur te zitten. En voor optimaal resultaat, adviseren wij de behandeling minimaal drie keer uit te voeren. Wanneer je het optimale resultaat hebt bereikt, dus wanneer alle extrinsieke verkleuring van de tanden verwijderd is en je de natuurlijke witte kleur van je tanden terug hebt, dan raden we je aan de behandeling 1 à 2 keer per maand te herhalen. Zo hou je je tanden altijd stralend natuurlijk wit. De benodigde frequentie van een tandenbleekbehandeling is natuurlijk ook afhankelijk van wat je eet en drinkt. Als je veel kleurstof houdende producten nuttigt, zal je de behandeling vaker moeten of willen herhalen. Eet je veel gekruid eten, dan zullen je tanden sneller donkerder worden. Als je veel koffie drinkt, zal er sneller weer een grauw (bruin) laagje op je tanden komen. Als je veel rookt, worden je tanden ook sneller bruin. Van rode wijn en andere donker gekleurde dranken worden je tanden natuurlijk ook donkerder.

 

Een tandenbleekbehandeling van Adore Your Smile zorgt er niet alleen voor dat je je mooie natuurlijk witte tanden behoudt, maar draagt ook bij een goede mondgezondheid.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hier jouw vraag en krijg antwoord van een echte tandenbleek specialist