• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Tanden bleken thuis waarschuwing

Tandenbleekproducten koop jij niet in blind vertrouwen. Weet wat je koopt!


Op platformen als Bol.com kan je als verkoper alles aanbieden wat je maar wilt. Adore Your Smile tandenbleekgel is een eerlijk en veilig product. Thuis tanden bleken dat doe je uiteindelijk veilig of niet. Meerdere malen heeft Adore Your Smile aan de bel getrokken bij Bol.com en zij hebben zelfs de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op de hoogte gesteld van misstanden omtrent tandenbleekproducten. 

 

Uiteindelijk zal er betere controle op aanbieders moeten komen en wat Adore Your Smile betreft een erkend keurmerk voor de tandenbleek branche. Adore Your Smile produceert haar tandenbleekgel al vanaf de start in 2014 in Duitsland onder de strenge eisen van GMP.

Neem geen enkel risico als het om je kostbare gebit gaat, ga alleen voor mooi in combinatie met verstand en een product dat bijdraagt aan een goede mondgezondheid in plaats van schade aanricht aan je gezonde gebit.


Pas op met tandbleekproducten uit landen als China!


De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit waarschuwt al jaren voor producten waarmee je thuis kan tanden bleken en die zeer gevaarlijk kunnen zijn. Neem daarom geen risico om een paar euro te besparen en bedenk dat je voor €12,00 geen tandenbleekset kunt kopen die voldoet aan de strenge normen die wij in Europa hanteren voor tandenbleekproducten.

Vaak zitten er tandenbleekproducten veel agressieve middelen die schadelijk zijn voor de gezondheid van je gebit. Check dus altijd de herkomst van je tandenbleekproduct. Producten uit Azië worden door officiële instanties ten strengste afgeraden. 

Anno 2020 kopen we steeds meer en makkelijker via Internet. Soortgelijke tandenbleekproducten zijn vaak goedkoper te vinden in landen als China. Dus wanneer deze een stuk goedkoper zijn dan bij de lokale (internet) winkel om de hoek, dan bestel je 'gewoon' die Chinese variant, toch? Ze beloven vaak onrealistische resultaten en ze beloven je tanden witter te maken dan ze ooit waren. 

Dag Dag Tandaanslag heeft als doelstelling het verkopen van veilige producten die exact doen waarvoor ze ontwikkeld zijn, namelijk naast het witter maken van je tanden - met als maximaal mogelijk resultaat jouw eigen natuurlijke witte tandkleur - ook de veiligheid en gezondheid van je gebit te waarborgen.

Ga voor meer informatie naar de officiële website van Adore Your Smile

Tanden bleken thuis product op Aliexpress met 44% peroxide


In Nederland is zelfs bij een tandarts maximaal 6% peroxide toegestaan.

Check altijd de herkomst van je tandenbleekproduct!

Bol.com controleert haar verkopers nauwelijks!!! Dus let op wat je koopt!


Dit product wat op Bol.com verkocht wordt, lijkt verdacht veel op het product op AliExpress MET 44% PEROXIDE. Eén ding is zeker; deze verkoper produceert geen eigen tandenbleekgel.