• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Tanden bleken thuis startpagina

Tanden bleken thuis overzicht startpagina 


Hier vind je een overzicht naar alles wat op onze website over tanden bleken thuis is te vinden. Adore Your Smile produceert al sinds 2014 haar eigen tandenbleekgel in Duitsland onder de strenge GMP normering. Vanaf de start heeft zij bewust gekozen voor kwaliteit en richt zij zich niet alleen op mooie witte tanden, maar ook op een product dat bijdraagt aan een goede mondgezondheid.

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit waarschuwen al jaren voor producten die geproduceerd zijn buiten de EU. Het maakt niet veel uit waar de tandenbleeklamp of het tandenbleek mondbitje geproduceerd zijn. Maar het is zeer belangrijk waar de tandenbleekgel geproduceerd is. Landen als China nemen het veel minder nauw met regels ten aanzien van tandenbleekproducten. Daarnaast zijn er helaas veel commerciële handelaren die op elke hype springen ongeacht de risico's. Vaak geen kennis van de branche hebben en alleen maar een graantje willen meepikken van een snel groeiende markt. 

Ons motto is al jaren, tanden bleken thuis dat doe jij toch ook veilig? Lees voor gebruik altijd eerst informatie over het product en zorg ervoor dat je zeker weet dat jouw tandenbleekproduct veilig is en voldoen aan de wetgeving die hiervoor in Nederland geldt. Staat jouw vraag over tanden bleken thuis hier niet bij, kan je de informatie die je zoekt over tanden bleken thuis niet vinden op onze website over tanden bleken? Mail ons dan jouw vraag en we zoeken het uit voor je, je krijgt altijd antwoord van één van onze tandenbleekspecialisten.