• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Tanden bleken thuis met een keurmerk

Thuis tanden bleken met de zekerheid van een keurmerk!


"Thuis tanden bleken dat doe jij toch ook veilig of niet?"

Alle tandenbleekproducten van Adore Your Smile zijn voorzien van tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland onder de strenge "GMP" normering.

GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice. Dat is het kwaliteitswaarborgingssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie, de humane/veterinaire farmaceutische industrie en de cosmetische industrie.

Bij GMP wordt heel erg nauwkeurig vastgesteld hoe en onder welke omstandigheden een product wordt geproduceerd. Het proces wordt precies bijgehouden volgens het bereidingsprotocol. Ook worden alle producten die worden gebruikt tijdens het proces nauwkeurig gecontroleerd. Denk hierbij aan de grondstoffen, tussenproducten en natuurlijk het eindproduct. 

Dit is een zeer zorgvuldig proces en je kunt er dus vanuit gaan dat een product helemaal veilig is als het voldoet aan deze GMP-norm. Dat betekent ook dat het product niet alleen veilig is, maar ook doet waarvoor het geproduceerd is. 

Check dus altijd de herkomst van een tandenbleek product en kijk vooral uit voor hele goedkopen tandenbleek producten geproduceerd in landen buiten Europa.

 

Op de officiële website van Adore Your Smile vind je meer informatie over de tandenbleekgel en onze producten.