• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Tanden bleken thuis met Adore Your Smile

Thuis tanden bleken met Adore Your Smile


Adore Your Smile is een merk dat is opgericht in 2014 en zich al sinds de oprichting bezig houdt met cosmetisch tandenbleken. Inmiddels is het een gevestigde naam in de  tandenbleek branche die erg snel aan het groeien is.

Het doel van Adore Your Smile is vanaf het begin altijd al geweest om de consument een goedwerkend, maar vooral ook een veilig product aan te bieden. Het motto is ook "Thuis tanden bleken, doe het veilig of niet!".

Dit doel wordt gerealiseerd doordat Adore Your Smile vanaf het begin bewust gekozen heeft om haar eigen tandenbleekgelformule te produceren binnen Europa. Adore Your Smile tandenbleekgel wordt geproduceerd in Duitsland. Adore Your Smile tandenbleekgel wordt onder de strenge "GMP" normering geproduceerd, lees hier wat dit betekent.

Op de officiële website van Adore Your Smile vind je meer informatie over de tandenbleekgel en onze producten.

Bekijk hoe makkelijk de nieuwe doseerspuit met tandenbleekgel van Adore Your Smile toegepast kan worden. Thuis tanden bleken doe je natuurlijk voor mooie natuurlijk witte tanden, maar ook voor een goede mondgezondheid.



Volg jij onze social media kanalen al over veilig je tanden bleken thuis?


Volg ons op onze social media kanalen over veilig en effectief je tanden bleken. Adore Your Smile is actief op Instagram, TikTok, Facebook en YouTube. We zijn altijd op zoek naar leuke social post van onze klanten die onze tandenbleekproducten gebruiken. 

Stuur jouw leukste social post naar ons op en maak kans op 12 gratis tandenbleekgel doseerspuiten à 5 ml.