• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden

De tandenbleekspecialist uit Nederland

Dagdagtandaanslag is de consumenten website van Happy Smile Company. Happy Smile Company is eigenaar van het merk Adore Your Smile® en distributiepunt voor professionele tandenbleeksalons die met  Adore Your Smile® producten werken en onze kwaliteitseisen hanteren.

Heb jij je eigen salon of wil je een salon beginnen en je hebt interesse om met Adore Your Smile® producten te gaan werken? Meld je hier aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Tanden bleken, dat doe jij toch ook veilig?

Op de officiële website van Adore Your Smile® vind je voor zowel de professional als voor de consument alles over veilig en effectief tanden bleken. 

Het is verstandig om voordat je een product gaat kopen je eerst goed te verdiepen in zowel het product als de herkomst van het product. Er zijn namelijk veel bedrijven die ongeacht het risico, klakkeloos producten uit landen buiten de EU aanbieden, die voor de consument zeer schadelijk kunnen zijn.

Happy Smile Company heeft vanaf het begin in 2014 direct de weloverwogen keuze gemaakt om Adore Your Smile® tandenbleekgels niet uit landen als China te importeren. Het bedrijf laat de tandenbleekgel zelf produceren in Duitsland, waar het onder de strenge GMP normering wordt geproduceerd. Lees op de site van Adore Your Smile meer over de risico's van tanden bleken en waar je op moet letten.


Salonbehandeling tanden bleken

Uiteraard begroeten wij jou ook graag in de bij ons aangesloten salons. Op dit moment werken we er hard aan om alle aangesloten salons op de website van Adore Your Smile® te zetten.

Onze eerste eigen salon hebben wij nog steeds in eigen beheer en is gevestigd in Amersfoort. Je kunt via de officiële website van Adore Your Smile® direct een afspraak maken of een voucher aanschaffen om cadeau te geven.


Tandenbleek salon reviews

Ook vind je onze tandenbleeksalon op de boekingssite van Treatwell, de grootste beauty boekingssite van Nederland.

Lees hier de vele reviews over onze salonbehandelingen in Amersfoort.

Voor vragen en contact kun je ook telefonisch contact opnemen via ons landelijke nummer 085-0486264.