• Veilig effectief tandenbleken
  • Whitening gel geproduceerd in Duitsland
  • Bevat <0,1% peroxide
  • Direct tot 12 tinten wittere tanden
Tanden bleken thuis » Betaalmethodes

Betaalmethodes en BTW bij Dagdagtandaanslag.nl


Veilig en gemakkelijk betalen met:

  •  iDEAL
  •  PayPal
  •  Bankoverschrijving
  •  Giropay (Duitsland)
  •  Bancontact/Mister Cash (België)
  •  Klarna (betalen in 14 dagen)

 

Alle prijzen op dagdagtandaanslag.nl zijn inclusief 21% BTW


Achteraf betalen met Klarna 

Je kunt kiezen voor achteraf betalen via Klarna. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten.


Veilig betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen bij Dagdagtandaanslag.nl. Bij het betalen van je bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de bank waarmee je wenst te betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank via een beveiligde verbinding waar de betaalopdracht voor je klaar staat. je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt direct door ons verwerkt.


Betalen met PayPal 

Kies je voor betalen met PayPal, dan betaal je ons rechtstreeks. Voor een betaling via PayPal heb je een PayPal account nodig die je koppelt aan een creditcard of bankrekening. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald.

Happy Smile Company berekent geen extra kosten voor PayPal betalingen. Heb je nog geen PayPal account? Maak dan eerst hier je PayPal account aan.


Betalen met bankoverschrijving 

Als je kiest voor bankoverschrijving, dien je het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens vind je op de orderbevestiging die je per mail ontvangt. Zodra het aankoopbedrag op de rekening is bijgeschreven, ontvangen wij een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvang jij een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond, wordt de bestelling verzonden.


Je bestelling afhalen en contact afrekenen of pinnen

Het is ook mogelijk jouw bestelling te komen afhalen in Amersfoort. Als je nog niet online hebt betaald, kun je daar pinnen of contant betalen.

Bel altijd voordat je komt met de locatie om een tijd af te spreken. Dan zorgen wij dat je bestelling klaar staat. Het telefoonnummer is 085-0486264.


Kamer van Koophandel en onze handelsnamen

Happy Smile Company is geregistreerd bij Kamer van Koophandel Midden Nederland onder inschrijvingsnummer 75191652.

De merknaam Adore Your Smile is gedeponeerd bij een merkenbureau en is beschermd tegen misbruik. Happy Smile Company werkt tevens onder de handelsnamen tandenbleekgel.nl en dagdagtandaanslag.nl

Mocht je twijfelen of verkooppunt ten onrechte onze merknaam gebruikt of misbruikt, dan stellen wij het zeer op prijs als je ons dat laat weten via ons contactformulier.


Vestigings-, bezoek-, post- en afhaallocatie

Happy Smile Company

Hugo de vries-Serre 2

3823DM AmersfoortFinanciële gegevens 

Happy Smile Company

IBAN-nummer: NL67BUNQ2036602401 

Btw-nummer: NL860177920B01


Contact gegevens Dagdagtandaanslag

E-mail   : Info@dagdagtandaanslag.nl

Telefoon: 085-0486264

 

Contact gegevens Happy Smile Company

Website:  www.happysmilecompany.nl

E-mail   : info@happysmilecompany.nl

Telefoon: 085-04862664

WhatsApp: Stuur ons een berichtje